Në Altarin e Kohës

di Veselaj, Kastriot I.
Stato: Nuovo
21,28 €
IVA inclusa - Spedizione GRATUITA
Veselaj, Kastriot I. Në Altarin e Kohës
Veselaj, Kastriot I. - Në Altarin e Kohës

Ti piace questo prodotto? Condividilo con i tuoi amici!

21,28 € IVA inclusa
Solo 1 articolo rimasto Solo 2 articoli rimasti Più di 10 pezzi disponibili
Consegna: tra lunedì 18 luglio 2022 e mercoledì 20 luglio 2022
Vendita & spedizione: Dodax

Descrizione

Libri poetik ¿NË ALTARIN E KOHËS¿ i autorit Veselaj si strukturë poetike është solide në diskurs dhe kompozicion, përpjekja e tij në të ardhmen për ta formësuar fushën e fondit për libra të ardhshëm kërkon punë të madhe, sepse arti i të shkruarit kërkon komponente të shumta strukturore dhe ideo-artistike. Libri në fakt prezanton autorin, idetë e tij dhe botëkuptimin e tij kohëror. Ai, e kupton se në artet e mira është e pakufishme dhe duke e rrit njohjen e poezisë botërore, e njeh dhe e forcon më shumë idenë e tij e të bërit librä Pena krijuese e autorit Veselaj është zë autorial që premton shumë në të ardhmen, sepse predispozitat e tij japin një shenjë të tillë. Ai është poeti i frymëzimeve të mëdha, vizioneve ideore të larta, ku këto dy kompozita i japin shansin e madh për të bërë letërsi të mirëfilltë në të ardhmen.

Contributori

Scrittore:
Veselaj, Kastriot I.

Ulteriori informazioni

Biografia:
Ky është libri i dytë i autorit, pas librit të parë me poezi i titulluar ¿Dashurisë i Thura Vargje¿, të botuar në vitin 2017, Prishtinë. Autori, ka në proces disa përmbledhje tjera me poezi.This is the second book of the author, after the first one called: "Dashurisë i Thurra Vargje", published in 2017 in Prishtina.
Lingua:
Inglese
Edizione:
1/2019
Numero di Pagine:
72
Tipo multimediale:
Copertina morbida
Editore:
JustFiction Edition

Dati Principali

Tipologia prodotto:
Brossura
Data di pubblicazione:
8 maggio 2019
Dimensioni del collo:
0.229 x 0.152 x 0.004 m;
GTIN:
09786139425716
DUIN:
VQA9S93G97D
21,28 €
Utilizziamo i cookie sul nostro sito Web per rendere la tua visita più efficiente e più user-friendly. Per assicurarti di poter utilizzare tutte le funzioni presenti, fai clic su "accetta cookie". Per ulteriori informazioni, consulta la nostra Informativa sulla privacy.